· 

ME-time

Het is tijd. NU. Tijd voor me-time. Me-time voor jou. 

 

❤ Het is tijd om in jeZELF te duiken.

Voordat Alice in Wonderland terechtkwam, was het nodig dat ze keihard in een diep gat naar beneden viel.

Het zal niet zonder slag of stoot gaan en natuurlijk is het spannend buiten je comfortzone, maar daar moet je zijn. Vanuit de weer-stand weer tot staan komen. En als je bang bent voor het onbekende, leer het dan kennen. Know your ennemies.

En realiseer je heel goed; dat wat er binnen in jou speelt, wordt door de buitenwereld gespiegeld. Pak die spiegels bewust en vol dankbaarheid aan, en kijk er in. 

 

🧡  Het is tijd om elke dag een beetje meer jeZELF te worden. 

Vertrouw hierop en geloof erin. En ook al denk je zeker te weten dat je hier geen hulp bij nodig hebt; check je gevoel of dat klopt. Er zijn voor anderen is helemaal oké maar sla jeZELF niet over!

Een weet: Je bent pas vrij als het je niet meer uitmaakt wat anderen van je vinden!

 

 💛 Het is tijd om je te ontdoen van alle lasten die je met je mee draagt

De kans is enorm groot dat veel van de lasten die je met je mee draagt, in oorsprong niet eens van jou zijn. Gezien/gehoord/gevoeld bij anderen en zo onbewust opgeslagen in je eigen systeem.

Het is mogelijk om jeZELF hiervan te bevrijden; de lading er af te halen. Want op alles waar nog lading op zit, wordt onbewust door je omgeving (vooral door (je) kinderen) opgepikt en zij houden je dan die spiegel voor door juist dat ene te zeggen of te door er juist over te zwijgen. Of door bepaalde dingen juist wel of juist niet te doen. Zoals ik al eerder benoemde; zij laten je zien wat er bij je speelt.

 

Als je daardoor geraakt wordt, emotioneel, of wanneer het steeds maar weer blijft gebeuren (herhaling) of wanneer het je enorm irriteert, DAN is het dus hoog tijd om er iets aan te doen. Je reageert dan vaak vanuit emotie op (verdriet/dichtklappen, angst, bevriezen/vluchten, boosheid/weglachen, zwijgen/schreeuwen.

 

Zodra de lading er af is, en je wanneer je weet waar het vandaan komt doordat je er mee aan de slag bent gegaan en het je meer en meer bewust bent geworden, dan belast het je niet meer en reageer je niet meer zoals je eerst deed. Je zult merken dat je omgeving dit dan niet meer spiegelt. Of soms; om te kijken of je het nog weet; als een testje. Wees dan dankbaar voor wat je getoond is en wees jeZELF dankbaar voor je bereidheid te willen werken aan jezelf 💫

 

💚 💙  Duik in jeZELF, ontdoe je van alle lasten die je met je meedraagt en word elke dag een beetje meer jeZELF💜🤍

 

#éénmetjeZELF # B-ONE #ont-lasten #ME-time #life-changing #dankbaarheid #spiegels 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0